За нас - Медицински център Вяра

Медицински център „Вяра” е основан през 1999 г. от доктора по медицина д-р Методий Генов – акушеро-гинеколог с дългогодишен опит в България и в чужбина. След завръщането си в България, създава медицинския център, в който с натрупаният опит в съчетание с най-новите постижения в медицината да отговори на нарастващите нужди не само на семействата с репродуктивни и гинекологични проблеми, а също така и на бременни жени. За тази цел, още от самото начало са разкрити дейности относно: репродуктивна медицина (ин витро оплождане, вътрематочни осеменявания, хирургично лечение на безплодието), ембриология, ендоскопска и пластична хирургия, андрология, имунология, детски и вътрешни болести, анестезиология и лечение на болковия синдром, проследяване на бремеността, раждане, предродилна подготовка на семейството за бъдещи родители, онкологична профилактика (онко цитонамазки, колпоскопия и мамологични прегледи) консултации с психолог и др.
Принцип в дейността е привличане на изтъкнати лекари специалисти, като гаранция не само за прилагане на съвременна диагностично-лечебна помощ, но и за вежливо и съпричастно отношение към проблемите на нашите пациенти.
Основна наша грижа е внедряването на съвременна диагностична техника и технологии, както и методи за лечение. Стараем се да подобряваме условията за работа, които да вдъхнат на нашите пациенти спокойствие и увереност в благоприятния краен резултат на тяхното лечение.

1999

Основаване на дейността като консултативен и профилактичен АГ кабинет

2001

Добавяне на имунологични изследвания (АСА, АОА, АФА) в портфолиото с услуги, съвместно с БАН-ИБИРО

2003

Включване на мамологични профилактични прегледи

2005

Цялостно проследяване на бременността ( УЗД, NST, женски консултации и специализирани изследвания)

2008

АГ кабинета прераства в Медицински център Вяра ЕООД

2009

Прилагане на APT (IVF, IU)

2010

Въвеждане на криопрезеравация

2012

Въвеждане на ICSI

2013

Консултации преди раждане, на новородени и деца

2014

ICSI (PESA, TESA)

2015

ICSI (MESA, TESE)

2018

Консултации с психолог

2019

Сътрудничество с Университетска Болница „Лозенец”.