Постигане на високи резултати

Застъпени са всички аспекти на репродуктивната медицина: безплодие при мъжа и жената; гинекологична ендокринология и андрология; репродуктивни аспекти на имунологията; ин витро оплождане (IVF); ICSI; криопрезервация на клетки и ембриони; вътрематочно осеменяване; ендоскопска и конвенционална хирургия при мъжа е жената.
За постигане на високи резултати подбираме и прилагаме високоефективни методи за лечение съобразени с конкретния пациент – индивидуален, а не схематичен подход.
За да сме сигурни, че предлагаме на нашите пациенти най-актуалните постижения на съвременната медицина, имаме сътрудничество с Институт по репродуктивна имунология към БАН (секция молекулярна биология), катедра по биология към Медицинска академия, Университетска Болница „Лозенец” – отделение по Асистирана репродукция, генетичната лаборатория към МБАЛ „Майчин дом”, вирусологична и генетична лаборатория ГЕНИКА, клинична лаборатория BODIMED, ПСАГБАЛ Св. София и др. медицински заведения, в зависимост от проблематиката и казуса.